NES E-SMM PORTAL | DOĞRU ÇÖZÜMLER

NES e-Serbest Meslek Makbuzu sistemi üzerinde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. e-SMM Portal Uygulaması kullanıcı deneyimlerinden derlenerek geliştirilmektedir.

  • Mali Mühür / e-İmza kullanmanız gerekmez.

NES e-Serbest Meslek Makbuzu Uygulaması’na kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparsınız. Tüm tarayıcılardan NES e-SMM Portalına erişim yapabilir ve e-Makbuzlarınızı yönetebilirsiniz.

  • 7/24 Erişim

NES e-SMM Portalı, web tabanlı bulut sunucular üzerinde çalışan güçlü bir uygulamadır. İnternet erişimi olan her yerden, bilgisayar/tablet/cep telefonu fark etmeksizin her zaman kullanıcı adı ve şifre ile erişim yapabilirsiniz.

  • 10 Yıl Saklama

e-SMM verileri, Türkiye sınırları içerisinde farklı şehirlerde bulunan birbirine yedekli sunucularda tutulmaktadır. Var olan herhangi bir e-Serbest Meslek Makbuzuna 10 yıl boyunca erişilebilirsiniz, geçerli bir e-Makbuzun silinmesine imkan verilmez.

  • Taslak Oluşturma

Bir müşterinize oluşturmuş olduğunuz bir e-Serbest Meslek Makbuzunu tek tuşla yeniden oluşturarak yeni tarih ile aynı ya da farklı müşteriye gönderebilirsiniz.

  • İptal Seçeneği

Hatalı oluşturduğunuz makbuzlarınızı kolayca iptal edebilirsiniz. Sistem üzerinde oluşturulan ve iptal edilen tüm makbuzlar Gelir İdaresi Başkanlığı sistemine raporlanır.

  • Sınırsız Kullanıcı

1 ana kullanıcı bulunur. Bu kullanıcı sistem yöneticisi olarak sınırsız sayıda alt kullanıcı tanımlayabilir ve tanımlanan kullanıcılara da yetki kısıtlaması yapabilir.

  • Toplu PDF Özelliği

Seçilen/belirli bir tarih aralığında ki makbuzlarınızı toplu halde ya da tek sayfa PDF olarak alabilir veya zip içerisinde birbirinden bağımsız olarak indirilebilir veya yazdırabilirsiniz.

  • Entegrasyon Yetenekleri

Bir programınız ya da uygulamanız var ise size sağladığımız web servisler ile bu uygulamanıza entegrasyonu sağlayabiliriz ya da size sunduğumuz apilerle bu entefrasyonu siz de yapabilirsiniz.

  • Tasarım Yükleme

Tasarıma önem veriyoruz. Makbuz görselinde kare kod ve imzanız zaten olmak zorunda. Ayrıca firma logonuzu ve banka bilgilerinizi de makbuzlarınıza ekleyerek size özel tasarım(lar) sunuyoruz.

  • Filtreleme/ Arama Özellikleri

Filtreleme özellikleri ile istediğiniz makbuza kolayca ulaşırsınız. Ya da makbuz alıcısının bir kaç harfini yazdığınızda ya da adını, VKN/TCKN sini yazdığınızda istediğiniz tarih aralığında bu makbuzlara erişirsiniz.

  • Esnek ve Kolay Raporlama

Belirlediğiniz dönem içerisinde ki makbuzları istediğiniz başlıklar altında excel formatında sisteminize alabilirsiniz. Bu sayede kullandığınız muhasebe programına makbuzlarınızı tek seferde aktarabilirsiniz.

  • Müşteri Listesi / Cari Kayıt Özelliği

Bir müşterinize makbuz oluşturduğunuz anda müşterinizin carisi otomatik olarak sisteme kaydolur. Yeniden aynı bilgileri girmeniz gerekmez. Ya da isterseniz tek seferde müşterilerinizi sisteme manuel olarak tanımlayabilirsiniz ya da excel olarak müşteri listenizi sisteme yükleyebilirsiniz.

  • Farklı Seri Kullanma Özelliği

Farklı seriler ile makbuz oluşturabilirsiniz. Her bir seri kendi içerisinde sistem tarafından otomatik olarak müteselsillik kontrolüne tabi tutulur. Son oluşturulan makbuz tarihinden önceki tarihe aynı seri üzerinden makbuz oluşturulmasına sistem izin vermez, yeni bir seri açmanıza olanak verir.

  • e-Mail Gönderimi ve Takibi

e-SMM oluşturulurken muhatabının mail adresinin yazılması halinde, oluşturulan makbuz alıcısına e-Mail ile otomatik olarak iletilir. Y da unuttuysanız e-SMM oluşturduktan sonra da e-Mail ile istenilen makbuzlar sistem üzerinden gönderilebilir. Ayrıca maillerin ulaşıp ulaşmadığını da sistem üzerinden görürsünüz.

  • GİB Raporlaması

 

Raporlamayı da biz yapıyoruz. Raporlama bizim sorumluluğumuzda olup, her ayın 15’inde bir önceki aya ait makbuzlar sistem tarafından otomatik olarak Gelir İdaresi Başkanlığı’na raporlanır. Daha öncesinde raporlama yapmak istemeniz halinde portal üzerinden istediğiniz zaman dilimini seçerek Başkanlığa raporu gönderebilirsiniz.

e-Serbest Meslek Makbuzu sistemimizde aradığınız ya da aklınıza gelecek tüm özelliklerin olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kullanıcı deneyimlerini dikkate alıyoruz. Olmayan bir özellik var ise onu da sizden bize iletmenizi bekliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir